Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

FIZETÉSI MÓDOK


KÁRTYÁS FIZETÉS
A termékek ellenértékét kártyás fizetés útján is rendezheti. A fizetés megrendeléskor, a termékek leszállítását megelőzően történik. A megrendelést követően számlát állítunk ki. Amint a teljes összeg a bankszámlánkra beérkezik, a megrendelt terméket haladéktalanul leszállítjuk.

Adattovábítási nyilatkozat - kártyás fizetés esetén

Elfogadom, hogy a ANDL Kft., 8500, Pápa, Külső-Veszprémi út 64. által a www.robot1.hu (a továbbiakban kereskedő) felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a BIG FISH Payment Services Kft. (székhely: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.), mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: név-előtag, vezetéknév, keresztnév, IP-cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, bankkártyaszám első hat és utolsó négy számjegye, bankkártya márkája. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakciókhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolítása a kereskedő és a fizetési szolgáltató rendszere között, illetve az adatok tárolása a tranzakciós logokban a tranzakciós adatok kereskedő részére történő visszakereshetőségének biztosítása céljából.

 

BANKI ÁTUTALÁS

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutalás a termékek leszállítását megelőzően történik. (előre utalás) A megrendelést követően díjbekérőt vagy számlát állítunk ki, ami alapján a vételár utalása megtörténik. Amint a teljes összeg a bankszámlánkra beérkezik, a megrendelt terméket haladéktalanul leszállítjuk. K&H Bank Zrt. - 10404845-49555549-56551011
 

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Amennyiben a szállítást a GLS futárszolgálat végzi, akkor lehetséges a készpénzes és a bankkártyás fizetés is a futárnál. Amennyiben a szállítást saját autóval végezzük, akkor csak készpénzes fizetés lehetséges bruttó 1.500.000,- Ft összegig. Amennyiben a termék vételára ezt az összeget meghaladja, akkor csak előre utalásos fizetés lehetséges. Utánvétel esetén 990Ft+áfa kezelési költséget számítunk fel.
 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Önnek lehetősége van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni.
 

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

 

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT
 

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki. Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

 

GLS CSOMAGPONT

 

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított. Robotfűnyírók így nem rendelhetők, csak kiegészítők!

 

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.