Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

36 hónap hivatalos gyártói garancia

Robotfűnyíróinkat természetesen a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően forgalmazzuk.Az általunk forgalmazott robotfűnyírókhoz tehát a garanciát, a gyártó magyarországi importőre (Huqvarna Magyarország KFt.) biztosítja Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Fontos megjegyezni, hogy a Husqvarna és Gardena robotfűnyírókra vonatkozó jótállás, csak szakszerű telepítés és gyári segédanyagok használata esetén érvényesíthető.

  • A vonatkozó jogszabályok értelmében a jótállás minden általunk forgalmazott új robotfűnyíróra (250.000 Ft felett) 36 hónap.
  • A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. 
  • Ez természetesen az általunk telepített robotfűnyírók esetében nem fordulhat elő, mert kollégáink a telepítés után mindig beüzemelik és tesztelik a fűnyírót, hogy az biztosan tökéletesen működjön. Ezt annyira komolyan vesszük, hogy a telepítésünkre is 12 hónap garanciát vállalunk.
  • Gardena termékekre vonatkozó jótállás ide kattintva megtekinthető