Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gardena Sileno Modellek 2024

Gardena Sileno Modellek 2024
Ha Gardena robotfűnyíró vásárlását tervezi, akkor ez az összefoglaló Önnek szól. Bemutatjuk az aktuális Gardena robotfűnyíró palettát, és részletesen megismerheti a Gardena robotokat.

Gardena SILENO MINIMO 250 / 500 robotfűnyíró

Csendes, sokoldalú, egyszerű, mégis precíz. A legkisebb Gardena Sileno modell ideális választás kis- és közepes méretű kertekhez. Csupán 5 gyorsparancs gomb található a gép tetején, kijelző híján a Gardena Bluetooth applikációban érhetők el a nyírás és működés beállításai. Elöl a két hajtott kerék, hátul pedig egy bolygókerék található. A kis géptestnek köszönhetően nagyon szűk, akár 60 cm-es átjáróban is gond nélkül közlekedik. Az okos és költséghatékony nyírásban a SensorControl is segít, hisz a robot maga dönti el, hogy milyen gyakran kell nyírni a gyepet, és a fű növekedésének megfelelően, pontosan a megfelelő gyakorisággal indul el. Smart verzióban nem elérhető, csak Bluetooth applikáció segítségével, max 10 méter távolságból vezérelhető.

 Gardena SILENO CITY 400 / 600, SMART SILENO CITY 250 / 500 robotfűnyíró

Változatos robotfűnyíró közepes méretű kertekbe. A Bluetooth-os modell 400 és 600 m2, a smart pedig 250 és 500 m2-es verzióban elérhető. A két kiadás között kinézetben semmi különbség nincs, csupán egy Gardena Smart System logo látható az okos modell fedelén. A minimoban is megtalálható CorridorCut és SensorControl bekerült a city szériába is, viszont a nyíró- és kerékmotorok már erősebbek, így képes akár 35%-os emelkedőn is felmenni. Az intelligens fagyérzékelő segít az akkumulátor és a gyep megkímélésében.

Gardena SILENO LIFE 750 / 1000 / 1250 / 1500, SMART SILENO LIFE 750 / 1000 / 1250 / 1500 robotfűnyíró

A Gardena legnagyobb területkapacitású robotfűnyírói jelenleg. Négyféle méretben kapható, mindegyik smart és Bluetooth verzióban is. A kisebb modellekhez képest leginkább szembeötlő különbség, hogy már két bolygókerék került a hajtott kerekek mögé a gép hátuljába. A nemrég bekerült LONA intelligencia tovább javított a robotfűnyíró működésén, feltérképezi a kertet és ezután aktivál egy zónakezelő funkciót, mellyel teljesen testreszabhatjuk a fűnyírást. Nem mellesleg a kerti térképen belül a pozíciója is lekérdezhető. Ezeken felül a CorridorCut és a SensorControl is belekerült.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gardena robotfűnyíró