Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sportpályákra tervezve - Husqvarna Ceora 544 EPOS + Razor 43M vágóasztal

Sportpályákra tervezve - Husqvarna Ceora 544 EPOS + Razor 43M vágóasztal

A Husqvarna Ceora gépek az utóbbi évek legnagyobb áttörését hozták el a robotfűnyíró iparba 2024-ben. Kifejezetten nagy felületek nyírására tervezték (sportpályák, parkok, ipari területek) és a már jól bevált EPOS technológiát használja, így határoló vezeték nélkül működik; nem kell aggódni, hogy a körbe lefektetett vezeték oxidálódik, elszakad. Kapacitása függ az adott gyep minőségétől is, de még professzionális fűterület esetén is több mint 20.000 m2 elérhető.

Sportpályák gyepápolása, fűnyírása

Professzionális zónakezelő rendszere segít a megfelelő ütemezésben, küldhető például közelben lévő edzőpályára is. Mivel szisztematikusan nyír, sokkal produktívabb, mint a hagyományos határoló vezetékes robotfűnyírók, kevesebb átfedéssel is dolgozik. A 68 cm széles vágóasztalban három darab ötkéses tányér található. Karbantartási igénye minimális, a vágóasztal és a géptest tisztítása mellett a kések cseréje fontos teendő, erre létrehozható egy karbantartási pont az applikációban, ahova késcserekor leparkol a robotfűnyíró, majd ezek végeztével folytatja a munkát.

Itt van néhány ok, amiért a Husqvarna Ceora 544 EPOS ideális választás lehet a sportpályák gondozására:

Precíz vágás: A Ceora 544 EPOS pontos pozícionálási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy precízen nyírja le a füvet. Ez fontos a sportpályák esetében, mivel a pontos fűhossz biztosítja a játékminőséget és a biztonságot. Magasabb osztályokban bizonyos határértékeken belül kell lennie a fű magasságának, ez távolról egyszerűen beállítható a Husqvarna Automower applikáció segítségével, nem igényel semmilyen átszerelést vagy kalibrálást.

Gazdaságos működés és környezetvédelem: A robotfűnyíró önállóan dolgozik, így nem szükséges alkalmazni egy teljes időben dolgozó gondnokot a pálya karbantartásához. Ez jelentős költségmegtakarítást jelenthet hosszú távon. Csendben, károsanyag-kibocsátás mentesen működik, áramfelvétele pedig területkapacitásához képest minimális, kb 115 kWh havonta.

Időmegtakarítás: A sportpályák nagy területeket foglalnak el, és kézi fűnyírás vagy traktoros fűnyírás sok időt igényelhet. A Husqvarna Ceora 544 EPOS gyorsan és hatékonyan nyírja le a füvet, így az emberek több időt szabadíthatnak fel más fontos tevékenységekre. És ami a legfontosabb: minden nap minden egyes fűszál ugyanakkora lesz.

Kényelem és rugalmasság: A vezeték nélküli kapcsolat és az okostelefonos alkalmazás segítségével könnyen programozható, és a működési területet is könnyen beállíthatjuk. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabják a robotfűnyíró működését az adott sportpálya igényeinek megfelelően.

Biztonság: A robotfűnyírók számos biztonsági funkcióval vannak felszerelve, például ultrahangos érzékelőkkel, amelyek észlelik a tárgyakat az útjukban, és megállnak vagy irányt változtatnak, hogy elkerüljék az ütközést. Ez a kinn maradt tárgyak és a szél által befújt akadályoknál lehet fontos tényező. Felszerelték továbbá ütközés- emelés- és borulásérzékelőkkel is, így ha esetleg valami beszorulna a vágóasztal alá, vagy megemelik a gépet, a vágóasztal azonnal leáll és értesítést küld a mobiltelefonos applikációra.

Összességében a Husqvarna Ceora 544 EPOS robotfűnyíró ideális választás lehet egy sportpálya karbantartására, mivel pontos, hatékony, környezetbarát és időt takarít meg, miközben biztosítja a pálya megfelelő gondozását és a játékosok biztonságát. Ez a modern megoldás segíthet a sportpályák üzemeltetőinek optimalizálni a karbantartási folyamatokat, és még élvezhetőbb játékélményt nyújthat a sportolók és a nézők számára. Az ANDL Kft. egy tesztgépet is biztosít, a döntés megkönnyítése érdekében.