Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ipari robotfűnyíró - Professzionális ipari robotfűnyírók

Ipari robotfűnyíró - Professzionális ipari robotfűnyírók

Városi parkokba, szállodák több 1.000 négyzetméteres kertjeibe, golfpályák és focipályák füves területeinek nyírására ma már többféle robotfűnyíró márka modelljei közül válogathatunk. Mindegyik professzionális, "ipari" robotfűnyíró megoldás.

Ipari robotfűnyírók

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátoros, önálló, környezetbarát és gazdaságos professzionális robotfűnyírók akár 5.000 négyzetméteres, fákkal, akadályokkal és emelkedőkkel tarkított füves területeken is hatékonyan használhatók.

Husqvarna robotfűnyírók Önkormányzatok, települések részére

Így lehet zöldebb a város:  hazánkban is egyre több város vezetése döbben rá arra, milyen fontosak a parkok és a kertek egy olyan vonzó városi környezet kialakításához, amely a lakosok és a turisták tetszését egyaránt elnyeri. Az Automower® használatával tökéletes vágási eredményekre tehetünk szert – mindezt a költségek csökkentése mellett, valamint a zajszennyezés és a károsanyag-kibocsátás miatti aggodalom nélkül.

Husqvarna robotfűnyírók ipari parkokba, ipari területek füves felületeihez

Fontos az első benyomás. Ipari parkokban a csarnokok, irodák melletti gyep ápolása időigényes feladat.  Professzionális robotfűnyírókkal az ipari terület gyepének ápolását nyugodtan rábízhatja új, hozzáértő és diszkrét "robot csapatára" – így mindig garantált a tökéletesen zöld gyep.

  • Kiválóan használható, több 1000 m2 ipari területek nyírására
  • Jelentős költségmegtakarítás 
  • Nagyszerű pázsit
  • GPS-el ellátott modellek lopásvédelemmel

Husqvarna EPOS professzionális megoldás robotfűnyírókhoz

A műhold által támogatott megoldás rögzíti a zöld terület virtuális határát, és elsősorban kereskedelmi célú vagy nyilvános zöldterületekhez ajánlott, legfeljebb 5000 m²-ig...tudj meg többet a Husqvarna EPOS technológiáról!

Husqvarna CEORA professzionális robotfűnyíró

2022/2023 folyamán érkezik a professzionális robotfűnyírók új generációja a Husqvarna CEORA. Igazi úttörönek tartják az újdonságot, amit mi is nagy izgalommal várunk. Még több infó...

AS-Motor professzionális távirányítható fűnyírók

Az AS-Motor gépei több mint 5.000 négyzetméteres területeken is bevethetők, akár 1,5 méteres gazmagasságig. Meredek rézsű sem akadály. Ahol nem a tökéletesen zöld gyep a cél, ott ezek a gépek érzik otthon magukat. Profi távirányítós fűnyírók

Ipari robotfűnyíró kiválasztásával kapcsolatban kérje szakértőink INGYENES tanácsadását!

Tartalomhoz tartozó címkék: Husqvarna robotfűnyíró robotfűnyíró