Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit jelent a Husqvarna szerződött partner?

Mit jelent a Husqvarna szerződött partner?

Ha egy, a Husqvarna által kiadott hivatalos telepítői igazolvánnyal rendelkező szakembert keresünk fel a robotfűnyírónk szakszerű telepítésének megbízásának céljából, biztosak lehetünk benne, hogy az ezzel a képesítéssel rendelkező specialista, a lehető legmagasabb szakmai felkészültség birtokosa, munkája pontos, és felkészült friss tudással rendelkezik.

A telepítői igazolvány tulajdonosa folyamatos és hivatalos kapcsolatban áll a robotfűnyírók gyártójával, részt vesz a szakmai továbbképzéseken, hozzáfér, és egyben alkalmazza a legújabb technológiákat, amik hozzájárulnak a robotok gondtalan üzemeltetéséhez. Szezon közben és a téli tárolás idején is biztosak lehetünk benne, hogy bármikor kapcsolatba léphetünk vele, és mindig a Husqvarna és a Gardena által támasztott legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő szolgáltatást fognak biztosítani. Téli tárolás idején a robotok szakszerű tisztítása, kopó alkatrészeinek cseréje is a munkájuk része.

Husqvarna telepítői engedéllyel

Mindegyik robot csúcskategóriás, kifinomult szoftverekkel működik, amelyeknek tudását a fejlesztőmérnökök folyamatosan a leghasznosabb szolgáltatásokkal bővítik. A robotokat működtető szoftverek frissítését illetve újratelepítését, és ezek tesztelését is rábízhatja bármelyik Husqvarna/Gardena szerződött partner szolgálataira.