Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ellophatják a kertből a robotfűnyírót?

Robot1 Szakértő
Ellophatják a kertből a robotfűnyírót?
Igen. Azonban a Husqvarna robotfűnyírókban számos lopásvédelmi funkció található, amit aktiválhatunk.

Riasztás

Az első védelmi vonal egy sziréna, amely akkor szólal meg – nagyon éles hangon -, ha a robotfűnyírót megemelik, illetve, ha a fedél felnyitását követően nem írjuk be a megfelelő PIN kódot.

Robotfűnyíró lopás

PIN kód

Ha ellopják a robotfűnyírót, fontos erről értesíteni a Husqvarna Magyarország Kft- t. Forduljon a helyi kereskedőhöz, és adja meg a termék sorozatszámát, hogy ellopottként be lehessen jegyezni egy nemzetközi adatbázisba. Ez egy fontos lépés a robotfűnyíró lopásvédelmében, mert a Husqvarna robotfűnyíróhoz csak a Husqvarna Magyarország Kft-től igényelhető új PIN kód, a robot sorozatszámának megadásával, így rögtön kiderül, hogy a gépet ellopták.

GPS

A Husqvarna 315X, 430X, 450X robotfűnyírók gyárilag rendelkeznek az Automower Connect applikáción keresztüli GPS nyomon követessel. Ezekben a modellekben beállítható egy Geokerítés nevű funkció, mellyel azonnal értesítést kapunk telefonunkra, amennyiben a robotfűnyírót eltávolítják a kertünkből. Az Automower Connect GPS modul utólag is beépíthető a nem X sorozatú gépekbe.

Tudjon meg többet a robotfűnyírók lopás elleni védelméről a szakértőnktől!