Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Robot1.hu profi csapata mögött az ANDL kft., Magyarország vezető kertigép, és erdészeti gép forgalmazója biztosít professzionális hátteret.  

Az ANDL Kft., mint sok más cég, egy kis magánvállalkozásból alakult 1992-ben. Immáron, közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk erdészeti és kertészeti gépek forgalmazásában és szervizelésében. Jelenleg több mint 13 fővel dolgozunk. Üzleti felfogásunk kizárólag a minőségre és a megfelelő, kedvező, megfizethető ár-érték arány alapjára épül. Magán vásárlási filozófiánk: ”Nekünk nincs annyi pénzünk, hogy az olcsó gagyit megvegyük”. Az ügyfél nálunk partnert jelent, ezt támasztják alá a pozitív visszajelzések, és rendszeresen visszatérő ügyfeleink. Cégünk az AS-Motor gépek magyarországi kizárólagos importörje valamint évente több ezer Husqvarna és a Husqvarna csoporthoz tartozó GARDENA, továbbá Remarc, Tielbürger terméket értékesít, így hát joggal kiérdemeltük az országos No 1. helyet.

Az AS-Motor és Husqvarna Group által gyártott gépek és egyéb más termékek elvárásainknak maximálisan megfelelnek, reméljük Ön is ezen a véleményen lesz, amint megvásárolja cégünk egyik termékét! Megtisztel, ha megkeres minket érdeklődés szintjén, és természetesen szeretettel várjuk vásárlóként is üzleteink bármelyikében vagy internetes áruházunkban!