Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gardena robotfűnyírók

Gardena robotfűnyírók
2007 óta a GARDENA a Husqvarna csoport tagja. Mint önálló divízió elegendő függetlenséggel rendelkezik, hogy a hobbikertészek igényeire és a márka erősségeire koncentráljon.

Tudj meg mindent a Gardena robotfűnyírókról

Az ulmi (Németország) székhelyű GARDENA világszerte ház- és kerttulajdonosok millióinak kedvelt márkája a kertápolás területén. 1961-es alapítása óta, néhány évtized alatt kis kertiszerszám-kereskedő cégből intelligens kertápolási termékek és rendszerek világszerte elismert gyártójává vált. 2007 óta a GARDENA a Husqvarna csoport tagja. Mint önálló divízió elegendő függetlenséggel rendelkezik, hogy a hobbikertészek igényeire és a márka erősségeire koncentráljon. A GARDENA a csoportban előnyöket élvez a vállalat méretéből és erejéből a közös tudás és erőforrás hatékony és célzott felhasználásával.

A GARDENA átfogó kínálatában megtalálhatóak a robotfűnyírók is, immáron 2012 óta. A Gardena robotfűnyírók története: 2012-ben jelent meg a piacon az első önálló robotfűnyíró, az R40Li. Automatikus működés, és akkor újdonságként lítium-ion akkumulátor működtette. 2016-ban vált elérhető a Gardena teljes választékában a Smart System okosrendszer, ami elsőként a robotfűnyírókba is beépítésre került. A 2018-ban megjelenő Sileno City 250, kompakt méretével és kimagaslóan kedvező árával a piac legnépszerűbb robotfűnyíróját hozta el az üzletekbe, melynek töretlen sikere a mai napig is tart 2019-ben a Sileno Life családdal bővült, és vált szinte teljessé a Gardena robotfűnyírók választéka, immáron 250 négyzetmétertől 1600 négyzetméteres területig bárki választhat az igényei, és gyepfelületének mérete alapján 2020-ban lett a választék része a Sileno 2000+ robot, ami már 2000 négyzetméterre is kiváló, és akár Smart rendszerrel is működtethető A Gardena legnépszerűbb modelljei közé tartozik a Sileno City 250 és 400, kimagaslóan kedvező árával, tudásával, és egyszerű kezelhetőségével a kisebb méretű kertek tulajdonosainak kiváló választása.

Gardena robotfűnyíró

Nagyobb, akár 750 vagy 1000 négyzetméteres kertek kedvelt modellje a Sileno Life 750-es és 1000-es modell. A leggyakoribb méretű magyarországi pázsitok nyírását bízzák tulajdonosaik ezekre a gépekre, a Gardena Smart rendszerével ellátott gépek távoli elérhetősége is irányíthatósága is jó érv a vásárlásuk mellett. A kimondottan nagyméretű kertek tulajdonosainak választása a Gardena potfóliójában a Sileno+ 1600-as típusú robot, amely kimagaslóan csendes működésének és hatékony mozgásának köszönhetően könnyedén elboldogul az összetettebb és bonyolultabb gyepfelületeken is. Mint az összes Gardena típus, teljesen automatikusan működik, precíz és megbízható munkát végez. A Gardena összes típusa ajánlható szinte bármilyen formájú és alakú kertbe, olyan tulajdonosoknak vagy fenntartóknak, akinél a gyep gyakran a kert központi dísze. A robotfűnyíró átveszi a gyep karbantartási munkálatait, így nem kell füvet nyírni, az eddig erre fordított idő akár pihenéssel is tölthető.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gardena robotfűnyíró robotfűnyíró