Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna Automower® Aspire™ R4 robotfűnyíró

Husqvarna Automower® Aspire™ R4 robotfűnyíró

Egy költséghatékony, kompakt, mégis prémium robotfűnyíró kiskertekbe, akár 400 m2-ig. A hét minden napján 24 órában és akár 25%-os emelkedőn is képes dolgozni. Az újdonság 2024-től lesz elérhető!

A Husqvarna vadonatúj akkumulátoros kerti gépei az Aspire fantázianevet kapták. Kompakt, hatékony, és intuitív termékek, melyeknél a könnyű tárolás és a visszafogott design előtérbe került. A 18V-os akkumulátorok kompatibilisek több mint 10 márkáéval, így az Aspire termékek bővíthetik is a már meglévő akkus gépparkját.

A Husqvarna Automowerektől megszokott automata töltési rendszer és az applikációból állítható vágásmagasság és időzítő teszi könnyebbé mindennapjait ezzel a robotfűnyíróval. A 75 perces töltési ciklusok után akár 70 percig is képes nyírni. Nincs nagy karbantartásigénye, tömlővel egyszerűen mosható, télre pedig az Aspire fali akasztóval kis területen tárolható.

Husqvarna Automower® Aspire™ R4

Három kerekű, csupán 5,9 kg-os gép, könnyen áthelyezhető, szállítható, de nem akárkinek, hiszen a lopásvédelemről PIN-kódos védelem, dőlés- és emelésérzékelő valamint riasztó is gondoskodik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Husqvarna robotfűnyíró robotfűnyíró