Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna NERA robotfűnyíró - az intelligens robotfűnyírók következő generációja

Husqvarna NERA robotfűnyíró - az intelligens robotfűnyírók következő generációja
2023-as év elején a Husqvarna várhatóan piacra dobja első határolóhuzal nélküli robotfűnyíróját! Az új, NERA névre keresztelt robotfűnyíró termékcsalád támogatja az EPOS műholdas navigációs rendszert, amely teljes rugalmasságot biztosít annak eldöntésében, hogy hol, mikor és milyen magasságban vágjon a kertünkben.

A Husqvarna NERA azzal a Husqvarna EPOS műholdas navigációs rendszerrel érkezik, melyet 2 évvel ezelőtt a professzionális szegmensben dobták piacra. A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy okostelefonunk segítségével virtuális vágási zónákat hozzunk létre.

A Husqvarna Automower® NERA termékcsalád robotfűnyírói 2-3 cm-es pontossággal működnek. A bonyolultabb kertekben, akár 50%-os dőlésszögű durva terepeken és meredek lejtőkön is megbízható teljesítményt nyújtanak. Ezen felül képesek kikerülni az utukba kerülő nem kívánt tárgyakat a pázsiton.

Husqvarna Nera

A Husqvarna Automower® NERA 3 modellben lesz megvásárolható, amelyek mindegyike támogatja a határvezeték nélküli technológiát. A Husqvarna Automower® 430X NERA és 450X NERA akár 3200 m2-es, illetve 5000 m2-es pázsitot is képes nyírni, míg a 320 NERA 2200 m2-ig remek választás.

A 400-as sorozat robotfűnyírói radartechnológián alapuló tárgykerülő funkcióval rendelkeznek, amely segít a fűnyíróknak felismerni és elkerülni az olyan gyakori tárgyakat, mint a játékok és a kerti szerszámok. Ez csökkenti a pázsit vágásával járó stresszt, valamint a nem kívánt megállások számát.

Minden Husqvarna NERA modell továbbfejlesztett terepkezeléssel rendelkezik, ami csökkenti a gyepünk kopását. Valamint ezek a robotfűnyíró modellek már tömlővel is könnyen moshatók! 

Még több részlet hamarosan! Addig is érdeklődj a Husqvarna NERA robotfűnyírókról az elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Husqvarna robotfűnyíró robotfűnyíró