Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik robotfűnyírót válasszam? - A legjobb modellek 500 m2 alatti kertekbe

Melyik robotfűnyírót válasszam? - A legjobb modellek 500 m2 alatti kertekbe
Husqvarna, Segway, és Gardena robotfűnyírók 500m2 alatti kertekbe. Válogatásunkba a legnépszerűbb modelleket válogattuk. Nézze meg most, hogy melyek ezek.

Segway Navimow H500E robotfűnyíró

A Segway Navimow H500E akár 500m2-es fűterület karbantartására is alkalmas. Határoló vezeték nélküli működést biztosít, így nem kell bajlódni az esetleges szakadások keresésével, javítással. Kevés átfedéssel, szisztematikusan vágja a füvet a beállított időpontokban, ütemezések szerint és minden nap elforgatja a nyírás irányát, így gyönyörűen ápolt kertet eredményez. Erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékonyan dolgozik, még dombos vagy nehezen hozzáférhető területeken is. Csendesen működik, így nem zavarja meg a kertben tartózkodókat vagy a szomszédokat.

Segway robotfűnyíró

A robotot egyszerűen lehet vezérelni okostelefonról, így könnyen beállíthatók a vágási paraméterek. Ha a töltőállomás Wi-Fi közelben van, akkor a világ másik feléről is látjuk, hogyan dolgozik. Esőérzékelő, zónakezelés, több átjáró használata, a fűnyíró led fényeinek vezérlése, geokerítés szabályozása; ezek segítségével minden kerthez alkalmazkodik, egyszerűen személyre szabható robotfűnyíróként gondoskodik a kert szépségéről. A Segway Navimow H500E számos biztonsági funkcióval rendelkezik, például ütközésérzékelőkkel és lopásgátló riasztóval, így biztonságosan használható. Minőségi anyagokból készül, és hosszú élettartammal rendelkezik, így hamar megtérül az ára. A Segway Navimow H500E egy praktikus és hatékony eszköz lehet a kerti fűnyírásban, amely időt és energiát takarít meg, és gondoskodik a kertjének ápolt kinézetéről. Azonban mindig érdemes a saját kerti igényekre és területre szabottan megfontolni a választást, és szükség esetén konzultálni egy szakértővel vagy a gyártóval.

Fő paraméterek:

 • 500m2 területkapacitás
 • 45% max. emelkedő
 • 21 cm vágásszélesség
 • 30-60 mm vágásmagasság
 • Elektromos vágásmagasság állítás
 • Wi-Fi elérés
 • PIN kód, riasztó

Husqvarna Automower 405X robotfűnyíró

A Husqvarna híres a minőségi kertészeti eszközeiről, és az Automower 405X sem kivétel. Erős és tartós kialakítással rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Beállíthatja, hogy mikor és milyen időközönként végezze a fűnyírást, és az eszköz magától elvégzi a munkát. Könnyen vezérelhető okostelefonról, így könnyedén testre szabhatja a fűnyírási beállításokat. Mivel beépített eSIM kártyával is rendelkezik a pozíciója is bármikor lekérdezhető. Ez a lopásvédelem szempontjából fontos. A GPS támogatott nyírás növeli a robotfűnyíró produktivitását, megjegyzi, hol nyírt már aznap, és a nyíratlan területekre fókuszál. Emelés-, ütközés- borulásérzékelőkkel szerelték fel, így biztonságosan működik, nem okoz kárt a kertben kinn maradt tárgyakban, játékokban.

Husqvarna robotfűnyíró

Ha vannak átmenetileg nem nyírandó területek, akkor nem szükséges határoló vezetékkel bajlódni, mert akár szoftveresen is kikeríthetők, amennyiben azok az elkészített térképen belül találhatók. Ezt a térképet a robotfűnyíró kb. két héten belül magától elkészíti, és az applikációban is látható. A középső vezérszál segítségével kialakít egy folyosót, amin hazafelé közlekedik, ha töltésre van szüksége. Random nyírással dolgozik, viszont ez nem cikk-cakkos vágásképet eredményez, pont ellenkezőleg. Mivel minden oldalról vágja a füvet, a nap végén csak egy gyönyörű egységes zöld gyepfelületet látunk.

Fő paraméterek:

 • 600m2 területkapacitás (500m2-ig ajánlott),
 • 45% max. emelkedő
 • 22 cm vágásszélesség
 • 20-50 mm vágásmagasság
 • Elektromos vágásmagasság állítás
 • GPS lopásvédelem,
 • 4G elérés,
 • PIN kód, riasztó

Gardena Smart Sileno City 500 robotfűnyíró

A Gardena Smart Sileno City 500 egy okos robotfűnyíró, amely számos praktikus jellemzővel rendelkezik a hatékony kerti fűnyírás érdekében. Teljesen automatikusan végzi a fűnyírást, dolgozhat időzítő szerint és manuálisan is. Vágásmagassága manuálisan állítható a fedél alatt található tekerőgomb segítségével, ugyanitt egy 2,1” kijelző is segít a beállítások személyre szabásában. A kis fűnyíró testnek és a három kerékű kialakításnak köszönhetően könnyen fordul, nem tapossa ki a gyepet. Nevéhez híven csendesen dolgozik, nem zavarja a szomszédot vagy a kertben tevékenykedőket.

gardena robotfűnyíró

Az eszköz kompatibilis a Gardena Smart Systemmel, így okostelefonról vagy táblagépről elérhető a Gardena Smart App segítségével. Ez lehetővé teszi a távoli vezérlést és a vágási beállítások testre szabását. A fűnyíróba került ütközés- és emelés szenzor is, így ha akadályt észlel, máshol folytatja a nyírást, ha a burkolat megemelkedik a fűnyíró testéhez képest, akkor pedig azonnal leállítja a kés- és kerékmotorokat, ezáltal nem vág bele a kertben pihenő háziállatok tappancsába sem. A csomag tartalma a telepítő szett is, mely tartalmazza a határoló vezetéket, rögzítő tüskéket és a szükséges csatlakozókat

Fő paraméterek:

 • 500m2 területkapacitás (400 m2-ig ajánlott),
 • 35% max. emelkedő
 • 16 cm vágásszélesség
 • 20-50 mm vágásmagasság
 • Manuális vágásmagasság állítás
 • Wi-Fi elérés, PIN kód