Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Meredek kertben is használható a robotfűnyíró?

Meredek kertben is használható a robotfűnyíró?

Sokféle kerttípus van. Minden kert más, a Husqvarna és a Gardena ezért szinte minden kerttípushoz gyárt robotfűnyírót.

A kertek többsége vízszintes felülettel rendelkezik, de vannak ahol kisebb- nagyobb meredek felületet vagy rézsűt kell leküzdenie, vagy csak ezen közlekednie a robotnak. A Husqvarna és a Gardena gépek is képesek meredek oldalon dolgozni, ez 25 százaléktól 70 százalékig terjedhet különböző típusok esetén. Általánosan elmondható, hogy az összes gép alkalmas a legalább 25%-os meredekségen való munkavégzésre (ez 1 méter hosszban 25 centiméter emelkedést jelent).

A Husqvarna típusnál a nagyobb modellek 40 vagy 45 százalékos emelkedőn képesek dolgozni, az összekerékhajtással rendelkező csúcsgépek (a 435X AWD és az 535AWD) pedig kifinomult technológiájuknak és kiemelkedő műszaki megoldásaiknak köszönhetően a 70 százalékos emelkedővel is elboldogulnak.

Husqvarna robotfűnyíró

Ezzel a képességgel egyedülállók a piacon kapható összes robotfűnyíró között. Az összes Gardena típusra kivétel nélkül jellemző műszaki tulajdonság, a 35 százalékos emelkedőn való munkavégzési képesség. Mindegyik típushoz (Husqvarna, Gardena) rendelhető opcionálisan kerékkefe készlet, ami a gépre felszerelve folyamatosan tisztán tartja a kerekek futófelületét, ezáltal nem engedi felragadni a levágott nyesedéket, ezzel biztosítja minden esetben az elérhető legmagasabb meredek gyepen való- folyamatos munkavégzés lehetőségét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Husqvarna robotfűnyíró robotfűnyíró