Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért fontos a telepítő szakember a telepítés során?

Miért fontos a telepítő szakember a telepítés során?

A szép és egyenletesen nyírt gyep minden kerttulajdonos álma. A fűnyíró robotunk megbízható és hibamentes működése, illetve a rengeteg bosszankodás megelőzhető egy tapasztalt szakember segítségének igénybevételével.

Több száz letelepített robotfűnyírógép után kijelenthetjük, hogy nincs két egyforma kert, nincs két egyforma telepítés. Minden esetben alkalmazhatunk telepítési standardokat, de szinte mindig lehet olyan beállítást alkalmazni, ami nagyban segíti robotunk működését. A telepítő szakember segít például a határolóhuzal különböző tereptárgyaktól való távolságának megfelelő meghatározásával, segít a töltőállomás tökéletes helyen való elhelyezésével. A gép eredeti esztétikai állapotának megőrzéséhez hozzájárul, ha minden tereptárgyat bekerítünk, ezzel megelőzhető a sok esetben bosszantó kopás a burkolaton.

Husqvarna tanúsítvány robotfűnyíró

A töltőállomás precíz elhelyezése nagyban megkönnyíti gépünk működését, ezzel rengeteg idő és akkumulátor élettartam nyerhető. A nem megfelelően elhelyezett töltőállomás miatt a robot véletlenszerűn kint maradhat a gyepen, akadályozva ezzel az automatikus működést. A telepítő szakember a gép üzembe helyezésekor többször ellenőrzi a hibátlan dokkolást, és a robot a kert minden szegletéből való hibamentes visszatérését az állomásba. A telepítéssel megbízott szakember minden esetben garanciát vállal a munkájára. Ha a robotunk működése során bármi kérdésünk lenne, egész évben elérhető, és segítséget tud nyújtani a tökéletes működés érdekében.