Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna EPOS - Egy úttörő technológia a professzionális Automower® robotfűnyírókhoz

Husqvarna EPOS - Egy úttörő technológia a professzionális Automower® robotfűnyírókhoz

Hogyan működik, és milyen méretű területhez ajánlott ez a technológia a robotfűnyírókhoz? A műhold által támogatott megoldás rögzíti a zöld terület virtuális határát, és elsősorban kereskedelmi célú vagy nyilvános zöldterületekhez ajánlott, legfeljebb 5000 m²-ig.

Mire van szükség a Husqvarna EPOS rendszerrel működő robotfűnyírók telepítéséhez?

Csak egy mobiltelefonra, és egy Husqvarna EPOS alkalmazásra van szüksége. Mobilunk használatával virtuális határokat jelölhetünk ki. és létrehozhatunk egy vagy több munkaterületet a robotfűnyírónk részére. Az optimális technikai feltételek biztosításához csak felhőtlen égboltra van szükség, és a Husqvarna EPOS műholdas technológia másodpercek alatt centiméteres pontosságot nyújt. A referencia állomással kombinálva (nem alaptartozék) lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró hatékonyan kezeljen minden fűterületet.


Husqvarna Automower EPOS rendszer

Nem szükséges határoló vezeték

A területet a Husqvarna Automower alkalmazásvezérlő figyeli folyamatosan, és határozza meg a robotfűnyíró útját. Igény szerint bejárható terület különálló területekre osztható. Nagy előny, hogy határoló vezeték nem szükséges a robotfűnyíró működéséhez, mivel az EPOS állomás egy műholdas navigációs rendszerrel működik, amelynek információit elküldi a robotfűnyírónak, és ezzel navigálja a működés közben!

Szeretne még többet megtudni az EPOS rendszerről, vagy a Husqvarna 550 Automower rendszerről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Husqvarna EPOS rendszer robotfűnyíró