Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakadáskereső Mastech KPS 6818

92.900 Ft (73.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Mastech szakadáskereső, kábelkereső, és szakadásvizsgáló készülék robotfűnyírókhoz.
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyors kiszállítás
Gyors kiszállítás
Azonnal, raktárról
Segítünk a választásban
Segítünk a választásban
Szakembereink válaszolnak
Biztos garanciális háttér
Biztos garanciális háttér
Menjen Biztosra
92.900 Ft (73.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

MS6818 KÁBELKERESŐ ÉS SZAKADÁSVIZSGÁLÓ KÉSZÜLÉK

Amikor egy klímaberendezés telepítéséhez a falat megfúrják vagy egy gép telepítéséhez az aljzatot megbontják, vagy amikor felbontják az utat, ismerni kell a kábelek, víz- illetve gázvezetékek elhelyezkedését a falban és a földben, hogy elkerüljék ezeket, illetve a szükségtelen károkat és veszélyeket. A múltban erre egy megoldás létezett, hogy elő kellett keresni a korábbi tervrajzokat. A legtöbb esetben azonban ezek a rajzok nem álltak rendelkezésre és így kényte-lenek voltak szerencsét próbálni, ami gyakran a kábel vagy csővezetékek átvágásához, áramkimaradáshoz vagy életve-szélyes sérülésekhez, robbanáshoz is vezethetett.
A cégünk által most kifejlesztett MS6818 kábelkereső és szakadásvizsgáló berendezés hatékony segítséget nyújt a felhasználóknak a kábelek nyomon követéséhez, és többé nem kell a szerencsére hagyatkoznia.
Ez a kábelkereső egy hordozható berendezés, mely egy jeladóból, egy vevőből és néhány egyéb tartozékból áll. A fejlett beépített alkatrészeknek és a digitális technológiának köszönhetően igen stabil és megbízható elektromos tel-jesítmény jellemzi. A jeladó a keresett kábelbe (vagy fém csővezetékbe) digitális jelekkel modulált váltakozó áramú (AC) feszültséget küld, amely a vezeték körül egy váltakozó elektromágneses teret hoz létre. Helyezze a vevő érzékelő fejét az elektromágneses tér közelébe és az érzékelő indukált feszültséget generál. A műszer ezt a gyenge feszültségjelet százszorosára növeli, majd egy LCD kijelzőn azt a hangfrekvenciás dekódolás, a demoduláció és a digitális feldolgozás után megjeleníti, és ezzel a rejtett vezetékek, csövek pozíciója, valamint azok hibái is a jelek változásai alapján kimutat-hatók.


A kábelkereső felhasználóbarát és a nyomógombok segítéségével kényelmes működést biztosít. Ezenkívül a ki-jelző jól látható és a jeladó és a vevő is LED lámpával vannak felszerelve. A jeladó nem csak jeleket továbbít, hanem AC/DC feszültségmérőként is funkcionál, így a műszer egy feszültség alatt lévő vezeték tesztelése során egy figyelmez-tető szimbólum mellett megjelenítheti a vizsgált vezeték feszültségét, beleértve az AC/DC állapotot is. Emellett a jeladó önellenőrző funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kijelzőn látható, hogy a jeladó küld-e jelet, így a felhasználó magabiztosabb lehet a vizsgálat során. A vevő háttérvilágítással is rendelkezik, így a felhasználó még sötétben is jól láthatja a vizsgálati eredményeket. A vizsgálat hatékonyságának növelése érdekében a vevő hangszóróval is fel van szerelve, amely a változó intenzitású jelek esetén változó hangokat ad ki, így a felhasználó egyszerűen a hang alapján is megítélheti a vizsgálati eredményeket, ami fokozott kényelmet biztosít. Továbbá hangszórók gondoskodnak arról, hogy a készülék zajos környezetben is könnyen használható legyen. Természetesen mind a jeladó, mind pedig a vevő lené-mítható, hogy mások zavarása nélkül is kényelmesen használhassa a készüléket. Ez a kábelkereső alkalmas távközlési kábelek, elektromos vezetékek és csővezetékek felderítésére, valamint azok karbantartására.

A készülék jellemzői
 Kábelek, elektromos vezetékek, víz/gáz csővezetékek felderítése falban vagy földben;
 Kábelszakadások és rövidzárlatok felderítése falban vagy földben lévő kábelekben vagy elektromos vezetékek-ben;
 Biztosítékok és áramkörök egymáshoz rendelése és keresése;
 Véletlenül bevakolt aljzatok és elosztó dobozok felderítése;
 Kábelszakadások és rövidzárlatok felderítése elektromos padlófűtésben;
 A jeladó AC/DC feszültségmérő funkcióval van ellátva, amely 12−400V AC/DC feszültség mérésére alkalmas
AC: 12−400 V (50-60 Hz) ± 2,5%
DC: 12−400 V ± 2,5%  A jeladó kijelzőjén megjelenik a beállított átviteli jelszint, a továbbított kódok, a saját akkumulátor feszültsége, a felderített hálózati feszültség, a felderített hálózati feszültség AC/DC állapota és a hálózati feszültség figyel-meztető szimbóluma.
 A jeladó saját működési státuszának ellenőrzése érdekében, valamint az LCD kijelzőn való megjelenítéshez a fel-használó számára, önellenőrző funkcióval is rendelkezik.  A vevő kijelzőjén megjelenik a jeladó átviteli jelszintje, az adókódok, a jeladó és a saját akkumulátorának feszült-sége, a felderített AC feszültség indukált jele és a hálózati feszültség figyelmeztető szimbóluma.
 A vevő műszer érzékenysége kézzel vagy automatikusan is beállítható.
 A vevő frekvencia pásztázása automatikusan történik.
 Mind a jeladó, mind a vevő néma üzemmódban is működik.
 A vevő automatikus kikapcsolóval rendelkezik (10 perc után automatikusan kikapcsol, ha nem nyomja meg va-lamelyik gombot).
 A vevő LCD kijelzője háttérvilágítással is rendelkezik a gyenge megvilágításnál történő könnyebb használhatóság érdekében.
 Mind a jeladón, mind a vevőn található zseblámpa funkció, ha sötétben dolgozna a készülékkel.
 A készülékhez további jeladók is kaphatók a különféle jelek kiterjesztésére és megkülönböztetésére.
 Kompakt kivitel, tartós és könnyen hordozható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!