Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rövidesen DOOM-OT játszhatunk a Husqvarna robotfűnyírónkon! - Hogyan lehetséges?

Rövidesen DOOM-OT játszhatunk a Husqvarna robotfűnyírónkon! - Hogyan lehetséges?

A Husqvarna Automower NERA sorozatú robotfűnyírók tulajdonosai igazi meglepetést kapnak, ha regisztrálnak a gyártó nemrégiben bejelentett programjára.

A Husqvarna robotfűnyírókra hamarosan egy izgalmas frissítés érkezik, amelynek köszönhetően a felhasználók képesek lesznek a legendás DOOM játékot futtatni a készülékeiken. Ez a különleges funkció új dimenziót nyit a robotfűnyírók használatában, ötvözve a praktikumot a szórakozással.

Ezek közül egy sem igazán szokványos terepe a játékok futtatásának, csak úgy, ahogy egy robotfűnyíró fedélzetén helyet foglaló színes kijelző sem, mégis egyfajta sikerélményt ad a moddereknek és a programozóknak, ha extrém körülmények között tudják működésre bírni a rajongásig szeretett címet.

A Dreamhack 2023 alkalmával már megmutatták a Husqvarna szakemberei, igazából akár egy robotfűnyíró fedélzetén lévő kijelzőn is elkegyeghet a DOOM, a menürendszer kezelőszerveivel pedig irányíthatjuk is főhősünket, sőt, akkoriban még 1v1 csatákra is lehetőség nyílt a robotfűnyírók bevetésével. A dolog megmosolyogtató volt, igazából egy showelemnek el is ment, úgy gondolhattuk, ezzel le is van zárva a téma.

2024. április 9-től 2024. szeptember 9-ig lehetőség nyílik arra, hogy a Husqvarna Automower NERA robotfűnyírók tulajdonosai kipróbálják, hogyan fut a DOOM első verziója a robotfűnyíró kijelzőjén, hála egy frissítésnek, amit egy gyors regisztrációt követően kaphatnak meg a robotfűnyírók. A regisztrációhoz szükség lesz a robotfűnyíró sorozatszámára, a jelek szerint ez gyakorlatilag elég is lesz ahhoz, hogy jelezzük, igényt tartunk az időszakos mókára.

Tartalomhoz tartozó címkék: Husqvarna robotfűnyíró robotfűnyíró